C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Blog

El passat 1 de març es va celebrar, a la Biblioteca Ramon Fernández Jurado el XXVI campionat escolar de Scrabble al nostre poble. De la nostra escola van participar en aquest torneig 8 infants, 4 de cinquè i 4 de sisè, que van competir per parelles. Aquests infants van ser seleccionats en torneig intern autogestionat pels mateixos infants. Després de 3 rondes, […]
Llegir més
La Valentina forma part del grup de gitanes i el Guillem participa en la colla gegantera de Castelldefels, vols conèixer una mica més sobre aquestes dues agrupacions del nostre poble? El Biel els hi fa una entrevista d’allò més interessant!
Llegir més
Vols saber què fan un dia de vela els infants de 5è de l’escola Edumar? La Paula, el Marco, la Candela i l’Arnau ens ho expliquen molt bé!
Llegir més
Segur que aprens molt escoltant a la Leyre, la Paula, la Martina i la Lola, ja que ens expliquen curiositats del món que possiblement no coneixes.
Llegir més
El Dylan, el Teo, l’Andrea i l’Emma ens expliquen que és el dia de la música i fan una entrevista a dues alumnes de l’escola que van participar fent un ball molt divertit!
Llegir més
La Carla, l’Aitana, el Noah i el Teo de 5èA ens expliquen dues receptes ràpides i saludables: burritos i coques de plàtan i civada.    
Llegir més
L’Andrea i la Sofia han fet recomanacions de llibres infantils per a totes les edats. Tant si t’agrada llegir com si no, les has d’escoltar! Segur que trobes el teu llibre!
Llegir més
El projecte ExpressART de la nostra escola ha estat guardonat amb un Premi Baldiri a projectes artístics. Sota el lema “la cultura transforma i ens transforma”, la Fundació Carulla convoca anualment els Premis Baldiri, des de fa 45 anys. L’objectiu d’aquests premis és impulsar i reconèixer projectes que transformin l’educació i donin resposta als nous reptes socials i educatius des de la […]
Llegir més