C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Curs 2018/19

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 13.30 h i

de 15.30 h a 17 h.

Ambients a la Comunitat de Petits

Aquesta setmana hem engegat una nova organització en els ambients de la Comunitat de Petits: la barreja d’infants d’EI3, EI4 i EI5.

Un espai d’edats mixtes és més natural i realista que l’aula de referència; de fet, en el nostre dia a dia no estem acotats per edats sinó que estem envoltats de persones de diferents edats. D’altra banda s’emfatitzen actituds com l’empatia, la solidaritat i la cooperació. Uns hauran de demanar ajut i uns altres seran els que ajudaran; uns guanyaran autonomia a buscar com i qui pot ajudar-lo i uns altres guanyaran seguretat atenent un company/a i segurament empatitzaran amb ell/a, donat que ells/es també van passar per la mateixa situació.

Els ambients que duem a terme són: llums i ombres, ciències, art, mou-te, exterior, mini mons, jocs de taula, robòtica, joc simbòlic i construccions. Tan sols hem fet dues sessions barrejant els tres grups d’edat, però l’experiència és molt satisfactòria i ens confirma que l’aprenentatge és de naturalesa social.

Una aula d’edats mixtes és un ambient més natural i realista que l’aula convencional, en què tots, exceptuant el mestre, tenen la mateixa edat.

Inscripcions Escola Edumar Curs 2021/22

Subscriu-te per rebre informació sobre les inscripcions del curs 2021/22

Estic d'acord en proporcionar el meu nom i correu a MailChimp (més informacio)

No compartim la teva adreça i et donarem de baixa de la llista automàticament al maig de 2021