C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Estada a Grècia (Erasmus+)

Recentment vam rebre el reconeixement d’un projecte KA 101, tot i la pandèmia. Els nostres mestres han pogut gaudir d’una estada d’una setmana a l’estranger per tal de formar-se. Partim de la idea que si volem que els nostres estudiants s’integrin en una societat internacional i tinguin les mateixes oportunitats de treball que els nostres veïns europeus, hem d’assegurar que li donin a les llengües la importància que tenen en la nostra societat actual. Poder parlar i escriure, en almenys, una llengua estrangera s’ha convertit en una necessitat avui en dia. El nostre objectiu és preparar als nostres estudiants per parlar, escriure i comprendre en les diferents llengües mitjançant el desenvolupament de la competència lingüística.

La primera setmana del segon trimestre, a la tornada de les vacances de Nadal, els dos especialistes d’anglès (la Mireia B. i l’Adrián I.) van anar a Grècia a participar d’una formació. A causa de la pandèmia van gaudir d’una formació individualitzada, centrada en les noves tecnologies i sobretot van descobrir nous experiments per implantar als laboratoris de ciències de l’escola. A més a més, també van poder impregnar-se de la cultura grega tot descobrint el país en les seves estones lliures. El seu formador ha estat en Petros Georgiakakis PhD en e-Learning Expert – STEM Mentor, Lecturer at University of Nicosia “Med in Educational Technology”, Lab Trainer at University of Thessaly “STEM Teacher Training”, Erasmus+ KA1 Teacher Trainer, Member of e3STEM i Member of the Scientific Commission for STEAM promotion of GFOSS.

A continuació us adjuntem una carta escrita pels dos mestres i un recull d’imatges d’aquells dies:

Hello everyone! Kalimera! Hola a tothom!

Acabem d’arribar d’Atenes de participar en una estada formativa d’una setmana. El curs duia com a títol “STE[A]M IN CLASSROOM – MULTIPLE INTELLIGENCES – MICROLEARNING – GAMIFICATION – CLIL – FLIPPING CLASSROOMS” i es troba dins l’Erasmus Plus en el qual participa el nostre centre. Durant aquells dies vam rebre formació i vam gaudir de moltes pràctiques experimentals, amb l’objectiu de conèixer com desenvolupar les ciències durant les sessions de Science que impartim a l’escola.

Vam gaudir d’un expert en la matèria, en Petros, el qual ens va guiar, ajudar i animar a aprendre no només noves aplicacions, experiments, storytellings sinó també a gaudir de la cultura grega. Aquesta estada formativa va ser molt interessant tant professionalment com en l’àmbit personal.

Mireia i Adrián

Després d’aquesta experiència els dos mestres d’anglès ens van fer una “Science Fair” per la resta de claustre, on vam poder gaudir d’una formació molt dinàmica i manipulativa.

Dins d’aquest projecte encara podrem gaudir de més estades formatives a l’estranger, de manera que els nous aprenentatges i les noves metodologies repercuteixin de manera directa i molt positiva en la nostra escola.

Preinscripcions curs 2023/24

Deixa el teu nom i correu i et mantindrem informat sobre el procés d'inscripcions pel curs 2023/24

Estic d'acord en proporcionar el meu nom i correu a MailChimp (més informacio)

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.