C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Inclusiva! Som una escola inclusiva

Ens pregunten les famílies què vol dir que l’Escola Edumar és una escola inclusiva… A l’escola hi ha molts alumnes diferents, cadascú amb les seves característiques i necessitats, i tots i totes han de ser acompanyats/es per mans i mirades implicades en el seu desenvolupament. La diversitat a la societat és un fet natural; el més normal és que siguem, afortunadament, diferents. A l’Escola Edumar evitem categoritzar els infants i prioritzem l’acompanyament amb diferents estratègies i organitzacions metodològiques que ens permeten fer grups reduïts, acompanyament individualitzat o bé un aprenentatge entre iguals.

No tenim un únic camí per a arribar a les nostres fites; per això, som una escola flexible que entén que els nostres alumnes agafaran diverses vies i que necessitaran diverses intervencions, dintre o fora de l’escola.

La nostra mirada és aquella que no homogeneïtza els infants, que entén que cadascú té uns interessos i motivacions diversos, i que per a arribar al mateix objectiu és necessari seguir diferents camins i ritmes.

Tenim clar que és un dret de tots els alumnes el fet de tenir igualtat d’oportunitats i de rebre una educació integral amb expectatives d’èxit.

Lídia M.
Referent SIEI
Mestra acompanyant de la Comunitat de Mitjans

Preinscripcions curs 2023/24

Deixa el teu nom i correu i et mantindrem informat sobre el procés d'inscripcions pel curs 2023/24

Estic d'acord en proporcionar el meu nom i correu a MailChimp (més informacio)

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.