C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Mobilitat Erasmus+: Viatge a Florència

Gràcies al reconeixement d’un projecte KA101 finançat per la Comissió Europea a través del programa Eramus+, el passat mes de juliol quatre mestres de l’escola van poder gaudir d’una estada d’una setmana a Florència per tal de formar-se en lideratge i metodologia Montessori. L’objectiu principal d’aquesta estada és millorar les competències, augmentar la capacitat de seguir innovant a la nostra escola i crear xarxa per tal d’ampliar el coneixement d’altres pràctiques, polítiques i sistemes educatius.
Partim de la idea que si volem que els nostres estudiants s’integrin en una societat internacional i tinguin les mateixes oportunitats de treball que els nostres veïns europeus, hem d’assegurar que li donin a les llengües la importància que tenen en la nostra societat actual.
Poder parlar i escriure, en almenys, una llengua estrangera s’ha convertit en una necessitat avui en dia. El nostre objectiu és preparar als nostres
estudiants per parlar, escriure i comprendre en les diferents llengües mitjançant el desenvolupament de la competència lingüística.

La formació sobre lideratge i gestió educativa la va fer l’Adrián Ibáñez que aquest curs inicia la seva trajectòria com a cap d’estudis de l’escola i volia incorporar aprenentatges de noves formes d’observar situacions per a declarar oportunitats i portar a terme accions en funció del que es vulgui assolir, promovent compromisos amb els resultats, liderant així equips amb consciència i incorporant eines de motivació en el lideratge d’equips.

La Marta Ribas mestra de primària, l’Ana Nicolás especialista de música i secretària de l’equip directiu i la Tana Tarapiella especialista d’educació infantil i directora de l’escola van realitzar una formació en relació a pedagogies fonamentades en l’infant com a eix central de l’aprenentatge. Van aprofitar l’estada en Florència per apropar-se a Reggio Emilia i vivenciar en primera persona una metodologia que considera l’escola com un organisme viu, un lloc on tant infants com educadors aprenen els uns dels altres, i on el coneixement s’adquireix per l’experimentació. En aquestes escoles l’espai també ocupa un lloc primordial en aquesta filosofia, ja que actua com a tercer mestre, ja que Reggio entén que el simple ús de l’espai promou relacions, comunicacions i trobades.

Després de l’estada i un cop començat el curs, va ser el moment del retorn al claustre per tal que aquest nou bagatge repercuteix en benefici de l’escola.

Preinscripcions curs 2023/24

Deixa el teu nom i correu i et mantindrem informat sobre el procés d'inscripcions pel curs 2023/24

Estic d'acord en proporcionar el meu nom i correu a MailChimp (més informacio)

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.