C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Finalista Premi d’Ensenyament 2020 Fundació Cercle d’Economia

L’escola va aconseguir el passat 22 de febrer un guardó com a finalista dels premis d’Ensenyament 2020 que atorga el Cercle d’Economia.

El Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia “valora les millores realitzades en els centres educatius en termes relatius, tenint en compte sobretot el valor afegit de les iniciatives i projectes presentats; és a dir, la relació entre els recursos humans, materials i contextuals del centre i els resultats que se n’obtenen”.

El projecte premiat de l’escola es presentava sota el títol de “Les estratègies metodològiques en favor de la inclusivitat. Una escola per a tothom, un projecte per a cadascú“. La finalitat d’aquest projecte és atendre la diversitat i garantir les expectatives d’èxit per a tot l’alumnat, siguin quines siguin les seves característiques.

Moltes gràcies a la Fundació Cercle d’Economia per valorar la feina que portem a terme, així com per donar-nos ales per a continuar amb aquest repte anomenat inclusió perquè realment sigui una realitat assumida.

Portes Obertes 1 de març 15 h

Deixa el teu nom i correu i t'avisarem el mateix dia 1 amb l'enllaç de la jornada

Estic d'acord en proporcionar el meu nom i correu a MailChimp (més informacio)

No és necessària inscripció prèvia. Aquest és només un servei d'avís. L'enllaç també estarà disponible a la portada d'aquesta pàgina