C/ Granada 18, Castelldefels, Barcelona

Escola Edumar

C/ Granada 18

Castelldefels

Atenció telefònica

936 650 981

De 9 h a 12:30 h i

de 15 h a 16:30 h

Tallers


Els tallers es basen en el treball en grups reduïts de 12 infants amb un mestre/a responsable que dirigeix l’activitat. L’activitat dels tallers complementa l’eix transversal que es treballa a les festes, de tal manera que implica una coordinació entre tots els especialistes en la distribució i organització de les diferents tasques.

Els tallers es fan un cop a la setmana. Al llarg del curs els infants passen pels quatre tallers proposats.

A la Comunitat de Mitjans es porten a terme el taller de música i dansa, taller d’expressió corporal, taller de cuina i taller d’hort.

A la Comunitat de Grans, l’alumnat de 4t i 5è també porten a terme el taller de música i dansa i taller d’expressió corporal i s’incorpora el taller de cuina en anglès i taller de dibuix i pintura. Els tallers dels grups de 6è estan orientats a la posada en escena de l’obra de teatre de final de curs, on els infants realitzen l’attrezzo, el vestuari, la música i creen la seva pròpia obra.

L’objectiu dels tallers no només és desenvolupar activitats creatives sinó també despertar la sensibilitat, fomentant l’expressió, la comunicació, la percepció, la creativitat, la cooperació, esdevenint instruments essencials per la inclusió i la interculturalitat, així com fomentar els hàbits, l’autonomia personal, la socialització i el treball en equip.